2 C
Igualada
Dimecres, gener 20, 2021

La divisió de cosmètica del Grup Àuria, en una fira a París

Àuria Cosmètica, la divisió de cosmètica d’Àuria Grup, participa aquesta setmana en una fira internacional per primera vegada amb un estand propi. D’aquesta manera, s’enceta una nova política estratègica que persegueix obrir-se a produir a mercats internacionals.

En concret, participa a PCD París 2019 (Packaging of Perfume Cosmetics & Design), una trobada cabdal pel sector de la cosmètica mundial. Durant dos dies, 600 expositors i 8.000 visitants converteixen Porte de Versailles en la capital de la cosmètica mundial.
Àuria Cosmètics, nascuda l’any 2008 dins del centre especial de treball d’Àuria Cooperativa), dóna feina a 120 persones d’especials dificultats. És l’únic centre especial de treball dedicat a la producció de perfums, colònies i ambientadors que existeix al nostre país.

L’any 2008, quan la crisi s’anunciava amb el degoteig constant de tancament d’empreses i pèrdues de llocs de treball, Àuria va emprendre la iniciativa de diversificar la seva producció i la dependència dels serveis de manipulats que prestava per altres empreses de la comarca, des de la seva fundació, l’any 1972.

La missió d’Àuria -grup d’empreses de l’economia social que treballa per a les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats, en l’àmbit de l’Anoia i el Baix Llobregat i amb la seu central a Igualada- ha estat des del seu naixement la de crear llocs de treball. Avui, Àuria, a través dels dos centres especials de treball dels quals és titular, Àuria Cooperativa i Àuriafil, dona feina a més de 700 persones, un 70% de les quals amb dificultats especials.

L’especialització és una de les raons que expliquen Àuria Cosmètics que es va crear seguint criteris d’innovació i una forta inversió. Una producció local que contempla tot el cicle de producció, maceració, envasat, manipulat, etiquetatge i emmagatzematge fins que entren en el circuit de distribució.

Segons l’empresa “ara el repte passa per seguir innovant, per mantenir-se com un referent dins del sector per la seva competitivitat,qualitat i índex de satisfacció, i buscar nous mercats que permetin el seu creixement”.

La presència a la PCD París 2019 “és el primer pas d’aquesta política d’expansió i divulgació. Una empresa de l’economia social que aspira a convertir-se en el partner social de les grans empreses del sector”.

Recordem que Àuria és un grup empresarial de l’economia social sense ànim de lucre que aglutina les empreses i entitats com Àuria Cooperativa, la Fundació Privada Àuria, Àuriafil i altres cooperatives de segon grau com Moltacte, Àuria Empresa d’Inserció, Àuria Esplugues, Àuria-Ampans i altres marques com Àuria Cosmètics.

La primera empresa de l’Anoia
El Grup Àuria és avui la primera indústria de l’Anoia en volum de facturació.
Àuria Grup factura cada any més de 15 milions d’euros. Àuria aglutina més de 1.250 persones de base social i amb més de 700 professionals és la primera empresa de la comarca en nombre de treballadors.

Compta amb una superfície industrial de 9.000 m2, a banda de l’edifici de serveis on s’ubica la Fundació Privada Àuria i 10 llars residències arreu d’Igualada. La massa social aglutina més de 1.200 persones entre socis, usuaris, voluntaris i famílies.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

57 donacions i 6 oferiments en l’acapte de sang d’Òdena

Òdena va acollir aquest passat diumenge una nova campanya de donació de sang que va tenir lloc al Centre Cívic del Pla d’Òdena. La...

Igualada Comerç inicia una campanya específica per a la gent gran

Darrerament Igualada Comerç ha estat realitzant diferents campanyes enfocades a diferents col·lectius per promocionar el comerç local i incentivar les compres de proximitat. I en...

S’inicien les obres de millora de les instal·lacions del Castell de Claramunt

Aquesta setmana s’inicien al Castell de Claramunt un seguit d’actuacions destinades a millorar les instal·lacions d’aquest monument de la comarca. Els treballs previstos consistiran...

L’AV del Barri de Montserrat critica l’ús polític que s’ha fet dels talls de llum

El passat dia 12 de gener uns veïns i els regidors de Igualada Som-hi, van realitzar un acte reivindicatiu al barri de Montserrat per...

El UECANOIA s’imposa a tres de les curses virtuals de l’Anoia

Aquest any les curses estan agafant un altre aire amb els confinaments i les mesures dictades pel govern de la Generalitat. Tres de la...
Compartir