13.5 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La direcció dels comuns desautoritza el grup municipal de Piera per la moció
L

Publicitat

Les direccions nacionals de Catalunya en Comú i Podem no comparteixen la moció de censura presentada divendres contra l’alcalde d’ERC Jordi Madrid, que atorga l’alcaldia a JuntsxPiera. Per a reconduir la crisi institucional i de governabilitat oberta a Piera s’estava treballant en l’acord de renúncia de l’alcalde que era el que motivava la censura. “Un canvi que obria la porta a treballar una proposta de nova governabilitat a la vila que fes retornar la normalitzat institucional i política i revertís la paràlisi davant els importants reptes socials i econòmics en un escenari de crisi i pandèmia”, expliquen des de Catalunya en Comú.

Catalunya en Comú i Podem desautoritzen a Ara és Demà de la decisió presa, que “és contrària a tots els acords presos pels òrgans de direcció de no afavorir ni directament ni indirectament pactes amb partits de dretes”. Es dona a més el cas que “JuntsxPiera (i abans CiU) han format part dels governs els darrers anys i són còmplices directes del deteriorament de la governança”.

Els òrgans de direcció de Catalunya en Comú i el de Podem acordaran a les reunions executives les decisions a prendre davant el que es considera una greu decisió del grup municipal que contradiu els acords presos a l’inici del mandat municipal.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies