La Cruyff Court d’Els Hostalets de Pierola estarà a punt d’aquí un mes

71

Aquesta setmana han començat les obres d’adaptació de la pista de Cal Ponsa de Els Hostalets de Pierola, amb el desmuntatge de les porteries i les cistelles. D’aquí a quatre setmanes la pista oferirà unes condicions regulades per la Fundació Cruyff amb qui l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha acordat un conveni de col·laboració.

L’obra consisteix en adaptar la pista esportiva de Cal Ponsa a una pista Cruyff Court, segons els criteris de la Fundació Cruyff per al que únicament és necessari tancar la banda lateral que està oberta i posar gespa artificial sobre la base de la pista actual de formigó.

La previsió és que les obres acabin a finals de març i el pressupost d’aquesta execució és de 39.989,28€ més IVA. Les actuacions en aquest projecte no comporten afectacions a la resta del parc.

Els Hostalets de Pierola entrarà així en el circuit d’entrenaments i lligueta que es fa des de la Fundació Cruyff i, per tant, serà un nou reclam turístic i punt de trobada tant de persones d’aquí com d’altres poblacions.