10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La Creu Roja arriba a Sant Martí de Tous
L

Publicitat

Després de pràcticament un any dels primers contactes, ja és una realitat la compra per part de Creu Roja de 2.200 m2 al polígon de Tous.

La setmana passada es va celebrar la primera reunió de treball, on el president de Creu Roja Catalunya, el Sr. Antoni Aguilera acompanyat del Sr. Josep Quitet, president Creu Roja Barcelona i del Sr. Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya va explicar el projecte a l’equip de govern. A l’acte també hi va ser present el vicepresident del Consell Comarcal Xavier Pérez posant de manifest la importància del projecte pel municipi i la comarca.

El projecte preveu ser un espai de referència de l’entitat, creant de manera pionera un nou concepte d’espai humanitari. L’edifici esdevindrà el magatzem logístic per atendre emergències humanitàries però també pretén ser un centre de capacitació i formació d’equips de resposta en emergències, un espai de sensibilització i difusió obert a visites de grups i institucions, també un espai obert al món de l’empresa.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies