La Coral Gatzara tanca el curs celebrant el seu 50è aniversari

52

La Coral Gatzara va inaugurar divendres passat l’exposició del 50è aniversari a la sala d’exposicions de la Biblioteca Central d’Igualada, on es pot veure un extens resum fotogràfic de l’historia de la coral. L’exposició es pot visitar fins el dia 27 de juny.

L’endemà dissabte va tenir lloc el concert de final de curs al Teatre Municipal l’Ateneu, on tots els grups varen cantar les cançons que han après aquest any. El moment més especial va ser quan tots els grups, famílies i ex cantaires van interpretar la cançó commemorativa dels 50 anys de la coral, titulada Vitamina G. Aquesta ha sigut musicada per Pol Requesens, amb lletra de Jordi Còdol i sota la direcció de Montserrat Roset, ambdós ex cantaires i ex monitors de la coral.

Al finalitzar el concert, es va lliurar a cada família un llibre infantil amb un recull de dibuixos dels infants de la coral, amb el muntatge i text de Bet Farrés, on es mostra el seguit d’activitats més emblemàtiques de la coral durant el transcurs de l’any.

Seguidament, al pati del Museu de la Pell, es va dur a terme el sopar d’aniversari que va reunir més de 250 persones entre famílies, ex cantaires, ex monitors i moltes persones que han format part de la coral durant aquests anys. En el transcurs del sopar es va fer un reconeixement als fundadors de la coral, així com a tots els monitors i pares de la junta que n’han format part. La festa va finalitzar amb el concert del grup Karaokesband i dj Texas que van fer cantar i ballar a tots els assistents.

La Gatzara finalitzarà aquest curs tant intens d’activitats amb unes colònies a finals de juny i en motiu de l’European Ballon Festival realitzarà un concert dins d’un Iglú de vent.