La coral Els Verdums mostra els seus 50 anys d’història en una exposició
L

16 de juny de 2022

Aquest dissabte a la tarda obre les portes l’exposició “50 anys d’Els Verdums. Mig segle de cants i rialles”, una mostra dels 50 anys d’història de la coral infantil Els Verdums d’Igualada.

A l’Exposició s’hi podran veure fotografies de les diverses èpoques de la coral, així com records de les diferents activitats realitzades, cançoners, programes de concerts i una cronologia de les fites més destacades, entre moltes altres coses. Es tracta d’una més de les nombroses activitats del 50è aniversari organitzades per l’entitat, que clourà els actes de celebració el proper mes de gener en el tradicional Concert de Reis.

Foto: seg_vivi

La coral infantil Els Verdums va néixer a finals de l’any 1971 de la mà de Josep Maria Roca i Montserrat Dalmau, i des d’aleshores ha format en el cant centenars de cantaires de tres generacions i ha comptat amb desenes de joves que han configurat l’equip tècnic, sempre des del voluntariat.

L’exposició s’inaugura aquest dissabte 18 de juny a les 19h i es podrà veure a la seu d’Òmnium Anoia (carrer de Santa Maria, 12) fins el dia 15 de juliol, de dilluns a dissabte de 19h a 20.30h.

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta