21.2 C
Igualada
Dimecres, març 22, 2023

La Confraria de la Vinyala dona 600€ en la seva primera vinyalada solidària

El passat dissabte 29 de gener, en el marc de la Fira de la Baronia d’Òdena, la Confraria de la Vinyala d’Òdena va celebrar la seva primera vinyalada solidària, els beneficis de la qual van anar destinats a l’Associació Esclerosis Múltiple Anoia.

Durant la fira, els confrares van vendre un total de 133 carmanyoles de caragols als visitants de la fira. La recepta escollida va ser “Vinyales de Festa Major” que es venien a 10 euros i que van deixar uns beneficis de 550 euros, més 50 euros que va afegir la confraria, la donació a l’entitat beneficiària va ser de 600 euros.

Així, el passat dijous 23 de febrer, en el sopar que la confraria organitza cada mes amb els confrares, amics i amigues va tenir lloc el lliurament del xec a l’Associació Esclerosis Múltiple Anoia. El president de la Confraria de la Vinyala d’Òdena, Marià Miquel, el Confrare Major, Joan Mallafré, el cuiner major, Aureli i l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado van fer entrega del donatiu.

Jordi Soler, president de l’Associació Esclerosis Múltiple Anoia, va ser l’encarregat de rebre el xec i va agrair el gest solidari de la Confraria. Per la seva part, els confrares van agrair la col·laboració dels cuiners, de l’Ajuntament d’Òdena i de Mapa Mundi. En total es van reunir 126 persones, amb llista d’espera com és habitual. Aquesta vegada va tenir lloc al Restaurant Saló Nou de Vilanova del Camí.

El president de la Confraria, Marià Miquel, ha valorat molt positivament l’experiència i ha manifestat “la voluntat de celebrar noves edicions de vinyalades solidàries i així poder posar el nostre granet de sorra, tot fent a la mateixa vegada, que la gent gaudeixi de la cuina del caragol de la vinyala”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Canvi de seu

Cal que es creï riquesa per mantenir l’estat de benestar i normalment les empreses ho fan. D’ací que totes les administracions, locals i internacionals,...

Quelcom tant vital com el temps

En general, cada cop més disposem de menys temps lliure per a nosaltres mateixos, o si més no, aquesta és la percepció que tenim....

Jordi Cuadras organitza cafès als barris per escoltar els veïns “de tu a tu”

El candidat a l’alcaldia d’Igualada per Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, està reunint-se amb els veïns i veïnes de tots els barris amb cafès oberts...

Últimes notícies