1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

La conferència institucional i el pregó, aquest dijous a la Festa Major

Aquestes son les activitats d’aquest dijous 26 d’agost a la Festa Major d’Igualada

– De 9.15 h i 11.15 h, VISITES GUIADES AL FORT DE SANT MAGÍ.

– A les 12 h, CONFERÈNCIA INSTITUCIONAL: “Després de la plaga: episodis d’optimisme post-pandèmic al llarg de la història”, a càrrec de Jordina Sales Carbonell, Doctora en Historia Antigua i Arqueologia. L’acompanyarà com a relatora Marta Bartrolí. Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat i a taquilles (consultar horaris). Aforament limitat. La conferència es podrà seguir en directe al canal Youtube de Cultura Igualada. Al Teatre Municipal Ateneu.

– A les 18 h, “MIQUES”. MICROTEATRE FORA DE L’AURORA.

– A les 18 h i 20 h, VISITA GUIADA AL REC DISTRICTE CULTURAL. Visita comentada a l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació” i ruta guiada pel barri del Rec, on es podrà conèixer i visitar l’interior d’alguns dels espais recuperats. Organitza: Museu de la Pell. Recorregut: Museu de la Pell, Taller Lubochka, Espai Creatiu La MaCa. Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat i a taquilles (consultar horaris). Aforament limitat a 40 persones per grup. Al Museu de la Pell.

– A les 20 h, CONCERT DE LA COBLA ALMOGAVARENCA. Fundada a Capellades l’any 2013 i dirigida per Xavier Cassanyes. Amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d’Igualada. Preu: 1 euro. Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat i a taquilles (consultar horaris). Aforament limitat. Al Teatre Municipal Ateneu.

– A les 21 h, PREGÓ I BALL PARLAT DE DIABLES D’IGUALADA. Espetec de foc a càrrec dels Petits Diables d’Igualada i els Mal Llamp d’Igualada. A continuació, el Pregó a càrrec dels Diables d’Igualada amb motiu del 25è aniversari de la colla, seguit del Ball Parlat dels Diables d’Igualada.Durant el pregó es farà la presentació dels barrets nous de Llucifer i la Diablessa dels diables d’Igualada, fets per l’escola Gaspar Camps. Entrades per internet a tiquetsigualada.cat i a taquilles (consultar horaris). Aforament limitat. L’ús de pirotècnia serà des de l’escenari, amb la distància de seguretat. Acte amb foc. Al Parc Central.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies