28 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

La col·laboració igualadina permet que “El Correu” de la UNESCO també s’enviï en català

De totes les publicacions periòdiques publicades per les Nacions Unides i els seus organismes especialitzats, El Correu de la UNESCO ha ocupat sempre el primer lloc pel nombre dels seus lectors, així com per la varietat del seu públic i també per l’alta qualitat i actualitat dels articles que publica.

En el decurs del temps, el contingut i la forma del Correu han evolucionat molt. No obstant això, la revista ha romàs fidel a la seva vocació de sempre: propagar els ideals de la UNESCO, servir de plataforma per el diàleg entre les cultures i tribuna per a debats internacionals.

Des de l’any 2017 aquesta històrica revista reapareixia, oferint l’ocasió inestimable de reafirmar l’adhesió als valors que van consolidar la seva fundació.

El Correu s’adapta a les necessitats dels seus lectors disseminats pel món sencer, la publicació electrònica en format PDF, en versions iguales per cada una de les sis llengües oficials de l’Organització (àrab, xinès, espanyol, francès, anglès i rus) i a partir d’ara també en català, va acompanyada d’una edició impresa amb un nombre d’exemplars reduït.

L’edició catalana mantindrà el mateix format que la de les altres llengües però disposarà d’unes pàgines per informar de l’activitat del món UNESCO a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord.

El projecte ha estat possible amb la implicació del Govern d’Andorra, la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de la Universitat de Perpinyà, la coordinació corre a càrrec de l’Associació UNESCO d’Igualada-Centre Internacional per a la Creativitat Audiovisual.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir