La celebració del 30 aniversari marca el Carnaval Infantil del Camp del Rei

45

carnaval.jpg

Un any més, els més petits van tenir la seva pròpia festa dissabte a la tarda. Pistolers, fades, cocodrils i una fauna molt diversa van concórrer a la cita del Carnaval Infantil de l’Associació Cultural Camp del Rei que aquest any esdevenia una edició molt especial, perquè es complien 30 anys d’activitat.
També en aquest cas, el temps va respectar pels pèls l’activitat i tot just queien quatre gotes de pluja quan la rua finalitzava a Can Papasseit.
Enmig d’un ambient molt familiar, les comparses van fer una curta desfilada en un breu recorregut pel barri del Camp del Rei. En acabat, grans i petits van omplir de gom a gom la sala polivalent de Can Papasseit per gaudir de la tarda de festa, el concurs de disfresses i el tradicional berenar.
Tot i que la participació al carnaval infantil ja ha tocat sostre i en els darrers anys no ha crescut, el president de l’entitat, Manolo Cano, reconeix que durant aquestes tres dècades s’ha consolidant el nombre d’inscrits. Aquest any eren en total 410 els inscrits, tot i que van ser força més les persones que van gaudir de la rua, però no es van quedar a la desfilada de Can Papasseit.
Cano ha destacat el bon ambient que es viu en aquesta festa i tot i que troben a faltar la participació d’algunes escoles, que opten per concórrer a la cita de la rua d’adults, ha agraït la fidelitat d’altres comparses com la de l’Escola Joan Maragall i també la llar d’infants la Baldufa que van ser les més nombroses i van donar molta vida a la rua.
En aquest any tan especial, Cano ha destacat el reconeixement als membres de l’entitat per les moltes hores de feina i dedicació que destinen cada any a aquesta activitat i per la seva implicació i entrega.
Un dels moments més emotius del carnaval infantil va ser la menció par part de l’Ajuntament de Vilanova del Camí a l’Associació Cultural Camp del Rei, amb motiu d’aquest 30 aniversari. Segons Cano, el lliurament de la placa i del pastís d’aniversari va posar la nota entranyable i va ser una agradable sorpresa.