La cap d’Infermeria de l’Hospital, Tijana Postic, Premi Internacional Catalunya

0
408

El darrer any no ha estat gens fàcil a l’Hospital d’Igualada, però la gran feina de tots els treballadors del centre durant la pandèmia, en què la Conca d’Òdena es va veure especialment afectada, ara es transforma en reconeixements caps als professionals del centre. Divendres de la setmana passada, les xarxes socials de l’Hospital Universitari d’Igualada feien públic que la cap d’infermeria del centre, Tijana Postic, havia estat guardonada amb el Premi Internacional Catalunya. El Jurat en destaca la gran tasca que va dur a terme amb l’organització del seu equip d’infermeria durant la primera onada.

La Generalitat de Catalunya va crear el 1989 el Premi Internacional Catalunya, amb tres propòsits clars: reconèixer i estimular els creadors, oferir als catalans exemples de la més alta qualitat i exigència en tots els aspectes, i situar Catalunya a l’escena dels grans guardons internacionals.

El Premi, dotat amb 80.000 euros i l’escultura “La clau i la lletra” d’Antoni Tàpies, s’atorga anualment a aquelles persones que han contribuït de manera decisiva a desenvolupar els valors culturals, científics o humans.

Entre els guardonats amb aquest premi en anys anteriors hi trobem l’antropòloga Jane Goodall, el premi Nobel de la Pau Desmond Tutu o el doctor Josep Baselga, que ens va deixar fa pocs mesos

Compartir