La bruquetana Gisela va actuar a la cerimònia dels Òscar

660

La bruquetana Gisela ha fet història en els Premis Oscar 2020. La cantant s’ha convertit en la primera cantant espanyola a actuar a la cita més important de el món de cinema. Amb un vestit vermell de Tot-Hom, la intèrpret ha desfilat per la catifa vermella de l’Dolby Theatre de Los Angeles on tenia lloc la festa més destacada de la indústria de cinema en el que s’ha convertit en un moment molt important en la seva carrera.

La cantant feia història interpretant ‘Into d’Unknown’ un dels temes principals de la pel·lícula ‘Frozen 2’. Gisela ho ha fet molt bé interpretant un dels fragments de la cançó al costat de l’americana Idina Menzel i les artistes que posen veu a Elsa a Alemanya, Amèrica Llatina, Dinamarca, Japó, Noruega, Polònia, Rússia i Tailàndia.

Altres espanyols que han posat la nota musical a aquests importants guardons cinematogràfics han estat Joaquín Cortés. El ballarí va actuar en la cerimònia dels Oscars el 1999 interpretant una coreografia amb la banda sonora de la pel·lícula ‘La vida es bella’. Per la seva banda, Antonio Banderas va interpretar el 2005 al costat de Santana ‘A l’altre costat de riu, de Jorge Drexler, un tema que va guanyar l’Oscar a la millor cançó original.