1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

La Botiga al Carrer d’Igualada desafia el fred.. i el Madrid-Barça

botiga carrer.jpg Tots ingredients acompanyen. Des del bon matí es veia que el dissabte, dos de març sería un dia prometedor. Sol, temps tranquïl, sense núvols…i moltes ganes de comerciants, igualadins i visitants de varies ciutats de Catalunya per sortir i disfrutar de la ciutat i de la seva Botiga al Carrer, probablement la més gran i conneguda del país.   Just desprès de començar, quan encara ni tant sols començaven a pujar les temperatures, ja hi havía força ambient a la Pl. de Cal Font.   Com sempre, l’activitat va esdevenir un èxit d’assistència. La Botiga al Carrer va tornar a reunir milers de persones.. La Rambla, plena a gom a gom. La Plaça de l’Ajuntament també, com també pràcticament tots altres indrets de la zona comercial de la ciutat. 
Els comerciants van posar molta il·lusió i el seu treball i preparacions de fa molts dies es van traduïr en promocions, regals, ofertes irresistibles i com la compensació en ventes més que satisfactòries. Al migdia, ambient ja estava al seu punt àlgid.   Només el partit del Barça va suposar una petita aturada, que de seguida es va compensar amb ganes de sortir, passejar per la ciutat i comprar per oblidar el mal resultat del dissabte.   El dia dos de març va ser un d’aquests dies a Igualada quan les botigues i altres activitats relacionades amb el comerç van fer que els pàrquings pengin el cartell de complert.   Simbolicament, i com és habitual, la Botiga al Carrer va suposar el final de les rebaixes d’hivern, encara que oficialment s’acabaràn el dimecres, dia 6 de març. 

Cal remarcar que Igualada Comerç és una de les entitats amb més llarg historial d’organització de la Botiga al Carrer. Són ja 33 edicions i més de 17 anys d‘aquesta activitat.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies