9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

La Biblioteca d’Igualada engega un Trivial a Instagram per difondre curiositats sobre la història local
L

Publicitat

Aquest mes de gener la Biblioteca Central d’Igualada ha posat en marxa al seu perfil d’Instagram (@bibliotecaigualada) el Trivial d’Igualada. Es tracta d’un joc de preguntes per donar a conèixer curiositats de la història de la ciutat, com festes i costums, llocs d’interès, personatges il·lustres, entitats… La resposta a les preguntes sempre es pot consultar en algun dels llibres de la Biblioteca.

Amb aquest joc es vol donar a conèixer també la Col·lecció Local de la Biblioteca, on s’hi troben tots els llibres relacionats amb la ciutat i la comarca de l’Anoia, de totes les temàtiques, així com les obres escrites per autors anoiencs. Així, la primera pregunta del Trivial va ser «Quan apareix per primera vegada el Patge Faruk d’Igualada?», i la resposta era el 28 de desembre de 1943.

Cada dimecres, i al llarg de tot l’any, es penjarà una nova pregunta a les «stories» d’Instagram, i els seguidors podran anar jugant i descobrint noves curiositats.
Amb aquesta iniciativa a través de les xarxes socials, la Biblioteca vol apropar-se més a la ciutadania i difondre la història de forma lúdica i amena, alhora que guanya en complicitat amb els usuaris.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies