La biblioteca de Piera proposa noves activitats a les xarxes socials

14

La Biblioteca de Piera continua tancada al públic però, des de l’inici de l’estat d’alarma, no ha deixat de proposar activitats als seus usuaris i usuàries a traves de les xarxes socials. Durant aquest mes de maig, els pierencs i pierenques podran participar en la bibliolliga, un concurs de preguntes a Instagram sobre temes relacionats amb la biblioteca, la cultura i el municipi. També a través d’aquesta xarxa social s’ofereixen petits contes. Demà divendres, per exemple, el pierenc Ferran Martín oferirà a les 16 h una sessió de contes antics que situen els animals com a protagonistes.

Els clubs de lectura també continuen amb la seva activitat de manera telemàtica, fent trobades virtuals a través de la plataforma Zoom. El Club de lectura Fantàstic organitza una reunió avui dijous a les 12 h.

Finalment, també avui dijous, a les 19.30 h,  es posarà en marxa un cicle de tres xerrades amb la psicòloga pierenca Àstrid Llorens en les quals es parlarà dels efectes psicològics del confinament derivat de la crisi sanitària de la Covid-19.