La Biblioteca Central d’Igualada comença l’horari d’estiu

51

La Biblioteca Central d’Igualada comença a fer, a partir del demà dilluns, l’horari habitual d’estiu. Això vol dir que obrirà els matins de dimarts a divendres de 10 a 1 i les tardes de dilluns a divendres de 4 a 8. De moment, però, els serveis que ofereix encara estaran limitats ja que  es van seguint les directrius establertes en el marc de les fases del desconfinament que s’han establert per als equipaments bibliotecaris. L’aforament a les sales obertes i l’ús dels ordinadors públics serà del 50% i també continuen funcionant els serveis de préstec de documents i els retorns, que s’han de fer a la bústia situada al costat de la porta d’entrada.

De moment, però, encara continuaran tancades al públic la sala infantil, l’Espai Jove i la sala de diaris i revistes. Tampoc funciona el servei de préstec interbibliotecari i no es poden demanar documents d’altres biblioteques. Com s’ha estat fent fins ara les consultes bibliogràfiques i les peticions de llibres, DVDs i altres documents es podran fer de manera presencial o per via telemàtica: b.igualada.c@diba.cat i al telèfon 93 804 90 77. Els usuaris que vagin a la Biblioteca han de portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat entre els punts de lectura, entre d’altres mesures higièniques i de seguretat.

A part dels serveis presencials, les persones amb el carnet d’usuari de la Biblioteca també poden gaudir de tots els serveis virtuals, com el préstec gratuït de documents digitals a la plataforma www.ebiblio.cat. Aquí hi trobaran llibres de totes les temàtiques, així com pel·lícules, revistes i materials per a infants i joves, per descarregar i consultar des de qualsevol dispositiu móbil.