25.3 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Un article de

La BBC dedica un documental al músic igualadí Jordi Savall
L

La BBC World Service ha volgut homenatjar la trajectòria del músic igualadí Jordi Savall. A través d’un monogràfic, l’emissora britànica vol posar en valor la seva capacitat “d’unir segles i cultures per fer sonar una música de sis-cents anys com si fos composta ahir”.
Mitjançant la seva música, l’emissora subratlla la tasca “pionera” de Savall per recuperar els sons del Renaixement i el Barroc i com a través de la seva música es pot “entendre la història”. El documental, que s’emet aquest dimarts el matí, forma part del programa ‘In the studio’, dedicat a grans artistes i creadors vius de diferents disciplines. També es publicarà al web de l’emissora.
El programa se centra majoritàriament en els assajos del concert que va dirigir a França amb Hespèrion XXI i La Capella Reial de Catalunya, amb motiu del sisè centenari del tractat de Troyes entre els reis de França i Anglaterra. També era previst que s’inclogués el concert ‘La Ruta de l’Esclavitud’, que l’igualadí havia de fer a Àustria, però que va haver d’ajornar a causa de la covid-19.
Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca