La 33a Pujada als dipòsits obrirà el calendari esportiu vilanoví

38

La Pujada als dipòsits de ca l’Aromir tornarà a convocar atletes, caminadors i esportistes en general, demà diumenge.

Aquesta cursa popular enceta, des de fa 33 anys, el calendari esportiu de Vilanova del Camí i esdevé una festa esportiva i lúdica, sobretot per la possibilitat de fer-la corrent o caminant. A més, coincideix amb la celebració de la Fira del Camí Ral, amb motiu de la festivitat de Sant Hilari.

El recorregut d’uns 3.500 metres de distància comença a la plaça Extremadura. La sortida de la cursa és a les 10h del matí. Pares, mares i acompanyants que vulguin fer el circuit a peu, cal que reservin plaça per poder tenir tiquet de botifarra. En aquest cas, la sortida està prevista a les 9:10h del matí.

D’altra banda, els més matiners si volen, també podran acompanyar la Colla Excursionista de Vilanova del Camí a fer el canvi de la senyera al Pujol de la Guàrdia. Sortiran des de la seu de l’entitat, a les 8 h del matí.

La inscripció anticipada i gratuïta a la cursa es fa a través de la plana web www.vilanovadelcami.cat, en l’apartat d’esports. També es podran inscriure el mateix dia fins a esgotar dorsals i tiquets. Pel que fa a la recollida de dorsals dels corredors, es podrà fer el mateix dia de la prova, de 8:30 a 9:40h, a la plaça Extremadura.

La cursa està oberta a totes les categories: benjamins, alevins, infantils, cadets/juvenils, promesa/sènior i veterans. Tindran trofeu els tres primers classificats de la general, així com els tres primers classificats per categories.

La festa acabarà, com és habitual, amb la botifarrada popular per a tots els participants, per això és important fer la inscripció i tenir el tiquet per poder gaudir de l’esmorzar. L’any passat van ser uns 650 els participants a la matinal.

L’organització de la cursa va a càrrec, un any més, de l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport tècnic del Club Atlètic Igualada i la col·laboració de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí. Els participants hauran de disposar d’assegurança esportiva d’accident.