7.2 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

La 2a Festa de l’Adopció tanca amb cinc mascotes amb noves famílies
L

Publicitat

Piera ha acollit aquest cap de setmana la segona edició de la Festa de l’Adopció, un esdeveniment nascut amb la voluntat de visibilitzar la tasca de les associacions protectores d’animals i oferir a gats i gossos l’oportunitat de ser acollits per una nova família.

La trobada ha comptat amb la intervenció de la regidora de Benestar Animal, Montserrat Porras, qui ha sigut l’encarregada de donar el tret de sortida a la jornada. Al llarg del matí, les persones assistents a l’acte han tingut l’oportunitat d’assistir a col·loquis informatius sobre àmbits com la teràpia assistida amb gossos per a persones amb discapacitats. A més, el públic infantil ha participat en tallers de joguines i el concert de Marta Bossa i d’Eugeni Muriel ha posat música a la jornada matinal.

De cara a la tarda, l’organització ha donat el tret de sortida a la desfilada de peluts. Les tres protectores participants en la fira han passejat més d’una vintena de de gossos, a la vegada que les persones assistents anaven coneixent la història de cada pelut. La cloenda de la jornada ha anat a càrrec de David Estrach, especialista en comportament caní de l’associació BonGossos, qui ha ofert al públic una exhibició d’obediència bàsica.

La Festa s’ha tancat enguany amb cinc adopcions i, des de l’Ajuntament de Piera, s’espera mantenir aquest èxit de participació i bona acollida de les adopcions durant les pròximes edicions.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies