24.1 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

La 22a edició de la Kanya Pirenaica es farà a Esterri d’Àneu

Del 4 al 10 de juliol es realitzarà la 22a edició de la Kanya Pirenaica; una setmana centrada en la pràctica esportiva i activitats a la natura organitzada pel Consell Esportiu de l’Anoia. Aquest any l’activitat es durà a terme al càmping Aigüestortes Càmping Resort d’Esterri d’Àneu.

Les activitats previstes compaginen matins d’activitats esportives d’aventura com ara Ràfting, Descens de Barranc, trèquing per Aigüestortes o hípica i tardes de Poliesportiu on es podrà triar la pràctica de futbol o bàsquet.

Les activitats de poliesportiu estaran supervisades per monitors titulats i especialitzats del Consell Esportiu de l’Anoia i els esports de natura amb monitors titulats i especialitzats del Rafting Llavorsí.

La situació sanitària d’aquest any fa que s’hagin pres mesures d’aforament i distanciament. És per això que totes les activitats es faran en grups de convivència, amb un màxim de sis persones. Alhora, els espais comuns de menjar i dormir, també estaran organitzats amb els mateixos grups. Per aquest mateix motiu aquest any no hi haurà servei d’autocar. Per seguretat i per evitar aglomeracions el desplaçament, tant d’anada com de tornada, anirà a càrrec de les famílies i no en un únic autocar com en anteriors edicions.

Les inscripcions es faran a partir del 31 de maig del 2021 mitjançant un formulari Google que es publicarà a les 19h al web www.ceanoia.cat. S’haurà de fer el pagament mitjançant transferència bancària com a molt tard el 2 de juny a les 15 hores. El preu amb tot inclòs és de 430 €.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies