11.2 C
Igualada
Dimecres, abril 14, 2021

Junts per Vilanova i Decide, a favor de la nova zona comercial, mentres que Esquerra s’abstindrà

Després que Vilanova365 mogués fitxa i anunciés que permetria l’aprovació de la nova zona comercial al barri Bonavista de Vilanova, diversos grups polítics de la ciutat també han sortit a dir-hi la seva. Aquest dimecres, 20 de febrer, a les 7 de la tarda, hi ha prevista la celebració d’un ple extraordinari per tractar el tema.

Des de Vilanova Decide, en un comunicat, fan palesa la claretat de la seva postura sobre la implantació d’una zona comercial al municipi. “Hem defensat el projecte des de l’honestedat de no voler vincular unes eleccions amb el projecte. El defensem perquè és un focus de dinamisme comercial i una oportunitat de generar feina”.

Decide, des de l’inici del projecte “va demanar a l’alcaldessa que obrís aquest projecte a tots els partits perquè havíem d’estar units i informats defensant un projecte de ciutat”. “No vam estar d’acord amb què el regidor d’Urbanisme Cividanes portés les reunions i negociacions amb la promotora en solitari i encara menys que apartés als tècnics municipals”.

A més, respecte a la roda de premsa realitzada per Vanesa González, de Vilanova365, la setmana passada, diuen desconfiar dels motius del canvi d’opinió respecte del projecte per part de V365. I finalment es mostren favorables a la convocatòria de l’assemblea ciutadana així com a la celebració d’un ple extraordinari.

Sí crític  per part de Junts per Vilanova
Per la seva banda, Junts per Vilanova va fer publicar la seva posició a través d’un altre comunicat. En aquest, deixen clar des d’un inici “el nostre ferm compromís amb tot allò que representi una millora pel nostre poble” i afegeixen que ” lluny de les tesis i afany de protagonisme de l’alcaldessa, que no ha sabut gestionar políticament aquesta situació i enfrontament amb el seu propi equip de govern, i finalment hem hagut de ser nosaltres qui fem possible tirar endavant aquest projecte que permetrà urbanitzar una nova zona de lleure, oci i habitatge a Vilanova del Camí”. Junts per Vilanova acaba el comunicat anunciant que el seu únic regidor votarà “críticament a favor d’un bon projecte per el nostre municipi i en contra de la nefasta gestió duta a terme per aquest equip de govern”.

Abstenció d’Esquerra

La formació republicana a Vilanova del Camí ha decidit que s’abstindrà en la votació sobre el projecte urbanístic i nova zona comercial al barri de Bonavista.

Des d’Esquerra creuen que “és un projecte de gran envergadura i que serà de gran repercussió tan per Vilanova com per la resta de la comarca i que per això cal tenir un debat amb calma”. És per això que els republicans estan “en contra d’aprovar-lo de pressa i corrent, influenciats per les eleccions municipals”.

Des d’Esquerra no tanquen la porta a aprovar el projecte més endavant, però ho volen fer parlant amb tots els sectors implicats, especialment els petits comerciants de Vilanova.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Piera aprova un nou reglament per al mercat de venda ambulant

El ple de l’Ajuntament de Piera ha aprovat inicialment el nou reglament del mercat no sedentari del municipi. Es considera venda no sedentària la...

90 anys del 14 d’abril

El 14 d'abril de 1931, dos dies després que la majoria republicana quadrupliqués els resultats dels monàrquics a Barcelona, es va proclamar la tan...

Vallbona engega una campanya per renovar els ordinadors de l’escola

Vallbona d’Anoia està posant en marxa una campanya per recaptar diners per ajudar a l’escola Josep Masclans a renovar els ordinadors, que ja estan...

Dos centres educatius tancats i 23 grups confinats a l’Anoia

Una setmana després de la tornada a l'escola per part dels alumnes anoiencs, ja torna a haver-hi força grups confinats, un total de 23....

El Col·lectiu Eixarcolant presenta unes 60 activitats per aquesta primavera

Cada cop són més les persones que tenen interès en participar d’activitats que els proporcionin contacte amb l’entorn, i alhora un enriquiment cultural i...
Compartir