Junts per Vilanova defensa la seva posició en la investidura: “un projecte polític no es pot basar en anar contra algú”

0
431

Una setmana després de Noemí Trucharte com a alcaldessa de Vilanova del Camí, Junts per Vilanova ha donat les seves explicacions sobre el vot a favor del seu regidor, Jordi Barón, que va permetre que Trucharte revalidés l’alcaldia.

En un comunicat fet públic aquest dilluns, Junts per Vilanova afirma que “vam optar per votar-nos en la investidura, ja que creiem fermament en el projecte i el compromís amb que vam concórrer a les eleccions, des de la transversalitat que hem exercit des del primer dia”. Tot i admetre les converses amb V365, ERC i Vilanova Alternativa, des de Junts per Vilanova no va acabar donant-hi suport perquè creuen que “el govern de coalició resultant dels 4 grups hagués estat viciat d’una extrema fragilitat des del primer dia, i que hagués perjudicat els interessos de la nostra ciutat, ja que el factor principal per construir un projecte polític alternatiu amb tants partits no es pot basar en anar en contra d’algú”.

Sobre les acusacions dels altres partit implicats en les negociacions que la negativa de Junts per Vilanova per formar un govern alternatiu es devia a la promesa d’un càrrec al Consell Comarcal pel regidor de Junts, Jordi Barón, el comunicat ho nega i afirma que és “una mentida grollera i sense cap base real”. Des del partit, consideren que “aquestes actituds de “rebanxisme” polític i manca de respecte ens confirmen un cop més que encara falta maduresa en el projecte polític de coalició, i de l’encert que ha estat no recolzar-lo”.

El comunicat de Junts per Vilanova acaba assegurant que “seguirem buscant l’acord i el consens en les polítiques de ciutat que beneficien Vilanova, amb la mà sempre estesa als altres grups polítics, treballant per teixir unes relacions de confiança i maduresa suficients que ens permetin adoptar en cada moment les decisions més beneficioses per la nostra ciutat.

Compartir