Junts per Igualada veu “demagògia en estat pur” el plantejament d’ERC sobre el manteniment de l’Escola de l’Ateneu

536

L’Escola de l’Ateneu està sent motiu d’una nova picabaralla entre ERC i Junts a Igualada. Una més. Aquest dimecres els republicans expressaven que els semblava “increïble” que després d’aconseguir que l’Ateneu Igualadí sigui la segona escola de tot Catalunya que es converteix en pública “ara l’alcalde d’Igualada digui que no vol pagar el conserge del centre”.

Doncs avui dijous és el torn de Junts per Igualada, que lamenta que “ERC es mostri més interessada en defensar els interessos d’una conselleria del seu partit que els de la seva ciutat”. En aquest sentit, el grup que dona suport a l’equip de govern assegura que el Departament d’Ensenyament té un deute amb l’Ajuntament d’Igualada d’1,2 milions d’euros.

Des de Junts per Igualada assenyala que el plantejament dels republicans sobre el conserge de l’Escola de l’Ateneu és “demagògia en estat pur” i afirmen que el conveni que regularà el manteniment de la nova escola pública s’està negociant, però que “declaracions públiques com les del Sr. Conill no ajuden a que es concreti”.

Finalment, Junts per Igualada demana a ERC que “es defensi amb la mateixa contundència totes les escoles d’Igualada, també les concertades, que són tractades arbitràriament per la Generalitat”.