17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Junts i Unitat pel Bruc pacten un govern de coalició i repartir-se l’alcaldia
J

Junts pel Bruc i Unitat pel Bruc (PSC) han tancat un “acord fàcil” de govern, repartint-se l’alcaldia entre els dos grups, dos anys per cadascú i en el que ara ja només queda concretar les regidories. Ambdues formacions han posat de manifest el seu esforç en el treball i consens per tirar endavant el projecte comú de governabilitat, lleial, sòlid i estable.

Els dos líders, Rafel Galván i Carles Castro, valoren la generositat mostrada per cada grup polític per aconseguir un acord fort, sòlid i útil. Tot i que Esquerra s’imposés amb vots, les dues formacions, per justificar el pacte, han argumentat que han pujat en regidors a les municipals de diumenge 28M, en detriment d’ERC.

Segons informen, des del primer dia “hi ha hagut una voluntat inequívoca dels dos partits de construir poble i arribar a acords i ens hem emplaçat a diverses reunions per fer-ho. Es basa en un programa fixat de quatre anys i més enllà, un programa basat en eines de promoció econòmica, en les persones, en la sostenibilitat i en polítiques de seguretat”, comentava Galván.

Al seu torn, Castro ha seguit el mateix argument, “arribar a acords ha estat fàcil, ja que les propostes nostres i les seves tenien molts punts de similitud. Això ens ha permès avançar de manera àgil, davant d’altres escenaris que s’obrien i que generaven certs dubtes, i percebent que la ciutadania no les veia bé, hem accelerat l’acord”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca