28 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

La junta gestora del Club Natació Igualada fa una crida a la societat “per tirar endavant el club”

El futur del Club Natació Igualada és en mans dels seus socis… i d’aquells qui vulguin donar-li un cop de mà. La junta gestora, durant aquest estiu, ha actualitzat el fort deute del club, superior als 60.000€ que es preveien, renegociant-lo amb els principals creditors, alhora que ha rebaixat els sous de treballadors i entrenadors per a permetre un marge econòmic suficient amb el qual anar reduint, lentament, els números vermells. Molts estan aguantant sense percebre cap quantitat econòmica i en algunes seccions els nedadors es paguen la fitxa federativa. L’objectiu és salvar la històrica entitat, després que, a ulls de gairebé tothom, l’anterior president i especialment el gerent l’aboquessin a les catacumbes de la supervivència econòmica, en un dels capítols més negres i vergonyosos dels darrers anys a Igualada.

Assemblea el 25 de setembre

A principis d’agost una gestora formada pels socis David Ramis (president), Pol Gómez (tresorer), Roger Calaf (vicepresident), Anna Claramunt (secretària) i Montserrat Torrecillas, Xavier Tort, Antonio Varea i Cèlia Corrons, com a vocals, es va fer càrrec del club per a intentar fer el màxim de net possible i encarar-lo a una assemblea per a convocar eleccions. Això es farà el proper dilluns 25 de setembre a 2/4 de 8 de la tarda. Allí s’informarà de la situació actual del club, de l’inici de la temporada en les seccions de waterpolo i natació, i de la convocatòria electoral, a més de l’habitual torn de precs i preguntes.

Hem rebut un comunicat de la junta gestora del CNI, en el qual es fa una petita valoració del seu treball en aquestes últimes setmanes, alhora que agraeix el suport de l’Ajuntament i, sobretot, fa una crida a la societat en general per demanar la seva ajuda. El comunicat és el següent:

[publicitat]

“Passat un mes des de que fóssim recolzats en la nostra candidatura per formar part de la Comissió Gestora del Club Natació Igualada, és moment de fer una mica de balanç del que hem estat fent aquestes set persones, decidides a buscar solucions pel club.

El primer de tot ha estat actualitzar el deute real del club, que ha resultat ser bastant superior al que se’ns va dir a l’assemblea de socis. S’ha parlat amb els principals creditors (Seg. Social, FCN.), hem negociat un pla de pagament del deute amb ells, s’ha estat parlant amb els altres creditors i s’han negociat els salaris endarrerits que es tenia amb els treballadors.

Hem fet un càlcul dels ingressos mensuals que té el club (bàsicament quotes d’esportistes de les seccions de natació i waterpolo) i tenint en compte les despeses fixes que tenim per al funcionament del club s’ha determinat la despesa que podem tenir en entrenadors i que encara quedin diners cada mes per poder amortitzar el deute.

Això ens ha portat a retallar en el nombre d’entrenadors i en diners que ens podem gastar en sous, pel que s’ha hagut de negociar amb ells els seus actuals salaris.
Un treball important, com a base de finançament, és la recerca de patrocinadors. patrocinadors que, amb la seva aportació econòmica contribuiran al fet que el club pugui seguir endavant, tot això de forma altruista a canvi de fer-los publicitat allà on els esportistes del CNI competeixin.

Des d’aquí volem fer una crida a tots aquests possibles patrocinadors: socis, ex-socis, persones anònimes, que vulguin contribuir a tirar endavant al Club Natació Igualada i el nom de la ciutat d’Igualada. TOTS SOM CNI … !!!

El nostre principal objectiu és fer que les seccions comencin a funcionar i iniciïn la nova temporada. En aquest punt donarem per conclòs el nostre treball i convocarem eleccions perquè pugui presentar-se una nova junta. Una junta que es trobarà amb el treball encaminat per al bon funcionament del club.

També volem mencionar a l’Ajuntament d’Igualada, part molt important en aquest procés de recuperació, ja que la Regidoria d’Esports està al nostre costat per ajudar-nos i hi tenim les portes obertes per poder garantir l’activitat per la propera temporada.
No ens hem de sentir culpables de la mala gestió de les Juntes anteriors, i si que ens han deixat una situació complicada, però per això intentem posar-hi ordre i fent pinya aconseguirem, dins les nostres possibilitats, tirar endavant una entitat històrica i emblemàtica dins la nostra ciutat, on el principal són els esportistes.

El Club Natació Igualada es mereix tot l’esforç per tirar-lo endavant i fer-lo créixer, d’aquesta manera volem fer-vos ressò per poder animar a tota la comarca a col.laborar-hi, ja sigui en l’àmbit econòmic com esportiu. TOTS SOM CNI !

Moltes gràcies per tot.

Junta Gestora del Club Natació Igualada”

Jordi Puiggròs

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir