Juliol de Llibres: Òmnium Cultural Anoia i les llibreries Aqualata i Llegim…? presenten diversos llibres

77

Sota el títol de Juliol de Llibres, Òmnium Cultural Anoia i les llibreries Aqualata i Llegim? han organitzat un cicle de presentacions de llibres que comença el dilluns dia 13 de juliol i acaba el dimarts dia 21 de juliol. De cara a aquesta setmana, aquestes son les presentacions:

Dilluns dia 13 de juliol
A les 19:30 a la Llibreria Aqualata es presentarà L’home il·lustrat, de Ray Bradbury, a càrrec d’Eloi Puig, president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, i de Ramon Mas, editor de Males Herbes.

A les 22:00 a la pista de l’Ateneu Igualadí tindrà lloc la projecció de Fahrenheit 451, de François Truffaut (1966), basada en un llibre de Ray Bradbury.
Enguany se celebra el centenari del naixement de l’escriptor de llibres de fantasia, ciència-ficció i terror Ray Bradbury (1920-2012).

Dimarts dia 14 de juliol
A les 19:30 al Jardí de l’Ateneu Igualadí es presentarà Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya, a càrrec de l’autor, Toni Cruanyes, i del periodista Jordi Còdol.

Dimecres dia 15 de juliol
A les 19:00 a la Biblioteca Central d’Igualada es presentarà la Iliada, d’Homer, a càrrec de Jordi Raventós, editor, i de Jaume Pòrtulas, catedràtic de filologia grega de la Universitat de Barcelona. Durant l’acte actuaran Eulàlia Ara, soprano, i Josep Maria Escribano, pianista.

Dijous dia 16 de juliol
A les 19:00 a la Biblioteca Central d’Igualada es presentarà Conexión monástica, a càrrec de l’autor, Albert Riba, i de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.