Un article de
Veuanoia

Josep Maria Guasch, de pastisseria Targarona, premi a la millor especialitat amb Anís del Mono
J

20 de maig de 2015

josepmguasch_anisdelmono_portdulcypas.jpg

Ja s’ha fallat el premi de la vuitena edició del Concurs de Millor Especialitat Pastissera amb Anís del Mono. Josep Maria Guasch, de la Pastisseria Targarona d’Igualada, ha aconseguit la victòria, a més d’un premi econòmic de 2.000 euros gràcies a la seva Eclair de xocolata i anís, compost a més d’un cruixent 5 espècies, un interior d’untuós de xocolata i anís i finalitzat amb una crema de xocolata blanca i anís estrellat. Bona recompensa per a un professional amb una brillant i dilatada trajectòria que desenvolupa una pastisseria de màxim nivell des de fa anys.
El jurat, del qual Alberto Ruiz, director de Dulcypas, ha format part, estava compost a més per altres personalitats com Paco Torreblanca o l’anterior guanyador del concurs, Anthony Rei. La victòria del pastisser català, ha deixat enrere els altres vuit propostes finalistes. La final ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions de l’Escola de Pastisseria de Barcelona (EPGB).

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta