Ja s’ha fallat el premi de la vuitena edició del Concurs de Millor Especialitat Pastissera amb Anís del Mono. Josep Maria Guasch, de la Pastisseria Targarona d’Igualada, ha aconseguit la victòria, a més d’un premi econòmic de 2.000 euros gràcies a la seva Eclair de xocolata i anís, compost a més d’un cruixent 5 espècies, un interior d’untuós de xocolata i anís i finalitzat amb una crema de xocolata blanca i anís estrellat. Bona recompensa per a un professional amb una brillant i dilatada trajectòria que desenvolupa una pastisseria de màxim nivell des de fa anys.
El jurat, del qual Alberto Ruiz, director de Dulcypas, ha format part, estava compost a més per altres personalitats com Paco Torreblanca o l’anterior guanyador del concurs, Anthony Rei. La victòria del pastisser català, ha deixat enrere els altres vuit propostes finalistes. La final ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions de l’Escola de Pastisseria de Barcelona (EPGB).