José Montilla i Artur Mas participaran al cicle En[raona] a Igualada

0
70

El cicle de diàlegs En[raona] organitzarà el proper dimarts 13 de desembre una xerrada amb els expresidents de la Generalitat, Artur Mas i José Montilla. La iniciativa impulsada per la Demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, serà moderada per la periodista igualadina Laia Vicens i es farà a la sala d’actes del Centre Cívic Nord d’Igualada.

Els dos expresidents debatran sobre l’actualitat política del país en un moment ple d’incerteses i a pocs mesos d’un nou cicle electoral, amb les eleccions municipals. Mas i Montilla també compartiran amb el públic assistent l’experiència de liderar el govern de Catalunya.

José Montilla va ser president de la Generalitat entre el 2006 i el 2010, encapçalant un tripartit format pel PSC, Esquerra i Iniciativa. Abans, havia estat alcalde de Cornellà de Llobregat durant 20 anys i ministre del primer govern Zapatero. Per la seva banda, Artur Mas va arribar a la presidència l’any 2010, succeint a Montilla. Després de ser conseller en cap els darrers anys dels governs de Jordi Pujol, va ser cap de l’oposició entre 2004 i 2010, quan finalment va aconseguir els suports necessaris per presidir la Generalitat.

Compartir