2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Jornada de trobades llampec per dinamitzar el mercat laboral
J

Publicitat

Una vintena de persones demandants d’ocupació van participar el passat dijous, 27 de maig, en un speed dating amb empreses de l’àmbit de l’ocupació i l’orientació laboral, promogut pel Consell Comarcal de l’Anoia. La iniciativa es va celebrar a l’auditori Cal Figueres dels Hostalets de Pierola.

La jornada va incloure una taula rodona on les empreses de treball temporal van respondre els dubtes més recurrents de les persones participants, com ara quins sectors son aquells que més busquen treballadors en l’actualitat o quines competències i habilitats son les més demandades. I, a continuació, les persones participants van poder fer una entrevista ràpida de 3 minuts amb cadascuna de les empreses.

Els participants van ser seleccionats pels serveis d’ocupació dels municipis col·laboradors –El Bruc, Cabrera d’Anoia, Capellades, Els Hostalets de Pierola, Piera i Vallbona d’Anoia– i es van poder entrevistar amb empreses d’Igualada i Martorell, bones coneixedores del context laboral de l’Anoia Sud, com ara Adecco, Eurofirms, GCT Plus, Marlex i Randstad. Els perfils professionals escollits per aquesta edició van ser els d’administratiu, operari i personal de neteja.

Tant les empreses com tots els participants fan una valoració molt positiva de la jornada, destacant l’oportunitat de les persones entrevistades de donar a conèixer el seu perfil professional a diferents empreses en poc temps i de forma presencial.

La jornada es va celebrar aplicant tots els protocols de prevenció vigents i la taula rodona es va retransmetre en directe a través de xarxes socials. Amb posterioritat, es pot tornar a visualitzar als perfils d’Instagram @activaanoia i @hopierola i al canal de Youtube de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies