5.3 C
Igualada
Thursday, 29 February 2024

Un article de

Jordi Viladoms s’acomiada del Dakar 2013 per una avaria mecànica
J

Publicitat

Jordi-Viladoms-dakar-2013-etapa3-600x399.jpg Per molt que ho hagi intentat, Jordi Viladoms no ha pogut continuar al Dakar 2013. Ahir, el motor del seu Husqvarna ha dit prou en un lloc on les assistències no podien arribar i resultava impossible remolcarle. Malgrat tot, el pilot d’Igualada es mostra tranquil i prefereix fer una lectura positiva de l’experiència, pensant ja en la propera edició. La desena etapa entre Còrdova i la Rioja constava de 357 quilòmetres cronometrats. Jordi Viladoms ha començat amb força, passant el quart way point entre els 20 primers, a 5’33 “del líder de la cursa. No obstant això, a l’altura del quilòmetre 165 el motor de la seva moto ha fallat. “Ho he intentat tot, fins i tot un altre participant ha intentat remolcarme, però el terreny era complicat i resultava massa arriscat. Les assistències tampoc podien arribar fins aquí, així que no m’ha quedat altre remei que dir adéu al Dakar, molt al meu pesar “, explicava Viladoms. Lluny de mostrar abatut, el pilot català es mantenia bé d’ànim: “Estic tranquil perquè crec que estava fent molt bé la meva tasca i he estat valent. Però hi ha factors que un no pot controlar, com la mecànica. Jo em sento preparat anímica i físicament, però està clar que aquest no era el meu any “, confessava. El pilot del Tamaruga XC no perd la il · lusió i ja pensa en tornar el 2014: “He après molt d’aquesta experiència i m’ha servit per marcar el repte de tornar l’any que ve. No m’he rendit mai i no em rendiré ara “. Finalment, Viladoms també ha tingut paraules d’agraïment a tota la gent que ha confiat en ell. “M’he sentit molt recolzat durant tots aquests dies i agraeixo de cor a totes les persones que m’han donat suport des de l’inici d’aquest projecte que es va formar en un temps rècord però amb molta il · lusió”, sentència. Cal recordar que, després de quedar-se sense equip al mes de novembre, Jordi Viladoms va haver de moure contrarrellotge per trobar una moto i la infraestructura necessària que li ha permès prendre la sortida al Dakar 2013, després d’haver causat sensació l’any passat amb la seva brillant quarta plaça.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies