Jordi Cuadras es defineix com l’única alternativa al govern de Marc Castells
J

20 de maig de 2019

L’acte central de campanya d’Igualada Som-hi va superar totes les expectatives i va omplir el Museu de la Pell. Amb una sala de les Encavallades plena de gom a gom, el candidat a l’alcaldia, Jordi Cuadras, va fer una crida a concentrar el vot en Igualada Som-hi per a tots aquells que vulguin un canvi a la ciutat després de 8 anys del govern de Marc Castells. “L’escenari està més obert que mai. Feia moltes eleccions municipals que no passava, ningú sap què tindrem el dia 26 de maig. Hi ha un xup-xup que fa dos mesos no detectàvem i això és l’inici d’alguna cosa, hi ha ganes d’aire fresc. El govern està esgotat i la gent està esgotada del govern. Hi ha ganes de marxa, hi ha ganes de canvi, hi ha ganes d’un govern que prepari la ciutat per encarar el futur. I aquest govern som nosaltres”, deia Jordi Cuadras.

Amb una crida explícita al vot, Cuadras recordava que “la cosa pot venir d’un vot, de dos i de tres. I no ho diem per dir: a Igualada hi ha eleccions que han vingut de pocs vots, per tant, ens toca insistir, insistir i insistir. Un vot més o un vot menys pot representar un regidor més o un regidor menys i pot representar canviar o seguir igual. Per tant, que ningú es quedi a casa, la Igualada que nosaltres proposem és possible i necessitem el vostre vot per a fer-la realitat.

L’acte va servir, també, per a presentar els membres de l’equip de Jordi Cuadras que el van acompanyar dalt l’escenari. La número 2, Montse Montaña, i l’empresari Manel Pla, que va al 5 de la llista, també van intervenir a l’acte. Cuadras va definir el seu equip com el nou govern d’Igualada: “Dones i homes amb carrera professional. Persones que fem el pas d’entrar a la política perquè creiem en la política com un servei i no com una feina. Som persones que tenim en comú experiència en la gestió, coneixement l’administració pública i també l’empresa privada, estima per Igualada i persones que ens indignem davant les injustícies. Persones positives, preparades i somiadores que hem crescut, coneixem i estimem la Igualada diversa que volem representar”.

Cuadras va acabar el seu discurs insistint en què “ajudeu-nos a fer els últims dies de campanya per guanyar 4 anys de canvi per Igualada. Fem tots i totes l’esforç, estem a la recta final i volem que el dia 26 les urnes d’omplin de vots d’Igualada Som-hi. Compartim un objectiu i un camí per aconseguir-ho. L’objectiu és fer una Igualada millor i el camí és l’esquerra progressista, la pluralitat i l’acord per la ciutat. Que les urnes s’omplin de vots per la Igualada que volem, la Igualada en la qual creiem i la Igualada que estimem”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta