Joan Caballol passa el relleu de la presidència del Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia a Jordi Badia
J

28 de juliol de 2015

consorci.jpg

El Consell Plenari per a designar la nova configuració del Consorci va tenir lloc aquest passat dijous 23 de juliol, amb la participació de tots els representants dels municipis de l’Alta Anoia
Aquest passat dijous, el Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia va renovar Presidència, després de dos anys amb Joan Caballol al capdavant. El nou President és l’actual Alcalde de Calaf, en Jordi Badia.
A primera hora va tenir lloc el ple extraordinari per acordar l’última acta, amb la presència dels representants municipals posteriors a les últimes eleccions del 24 de maig, i seguidament es va celebrar la sessió constitutiva del Consorci, amb els nous representants de cada municipi de l’Alta Anoia.
Dos van ser els candidats per optar a la Presidència: en Jordi Badia, actual Alcalde de Calaf, i en Francesc Salamé, actual Alcalde de Copons. Les votacions van fer Badia President, qui va defensar el paper del Consorci com a plataforma per a la creació de la comarca de l’Alta Segarra.
Al llarg d’aquests dos anys de mandat de la mà de Joan Caballol, el Consorci ha donat una gran visibilitat del territori de l’Alta Anoia, així com també s’ha treballat diferents àrees amb l’objectiu de dinamitzar els 11 municipis que el composen (Argençola, Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons, Els Prats de Rei, Pujalt, Rubió, Sant Martí de Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera i Veciana). El timó de l’entitat passa a noves mans, per seguir treballant per a la promoció i creixement dels municipis de la part nord de l’actual comarca de l’Anoia.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta