Joan Boix, nou president de l’Associació Nou Centre
J

6 d'octubre de 2019

El restaurador Joan Boix, promotor del Restaurant Cor Verd, va resultar elegit dimecres com a nou president de l’Associació Nou Centre d’Igualada de Negocis, Comerciants i Entitats en l’Assemblea extraordinària de socis. Boix estarà acompanyat a la nova Junta de l’entitat que agrupa els comerciants dels barris del Poble Sec, Set Camins, Les Comes i la totalitat de l’Avinguda de Barcelona, d’Arseni Méndez (Opcinatura), com a vicepresident, de Miquel Zenon (Loteria Sagrada Família) com a tresorer, i d’Anna Muñoz (Finques Victòria) com a secretària.

Nou Centre és la segona associació de comerciants d’Igualada amb més de 80 socis. “La zona nord d’Igualada està tenint un creixement i una importància comercial cada cop més gran. S’instal·len nous comerços i negocis de tots tipus i dimensions i hem de sumar per fer front a aquesta realitat. A més la zona s’està convertint en un nou referent lúdic i social, amb el Parc Central i el futur Centre Civic Nord. Intentarem donar respostes a tots aquests reptes”, explica Joan Boix.

La junta la formen 15 membres, dels quals 6 són noves incorporacions. Són vocals, Gemma Farrera (Don Relax), Raquel Garcia (Assegurances Mapfre), Cristina Muntané (Dispunt), Mercè Claramunt (Creacions Claramunt), Manuel Hidalgo (Anoia Foto), Carme Bonastre, antiga comerciant, Roger Pons, podòleg, Carles Queraltó (Color Plus) i taxista, Ramon Font (Assessoria Font), Sofia Serrano (Ferreteria Tools) i Santi Pérez (Moda Complements).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?