2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Javier Perellón liderarà la candidatura socialista a Piera
J

Publicitat

El passat divendres, 22 de març, l’agrupació del PSC de Piera va aprovar les seves llistes per a les properes eleccions municipals del mes de maig amb el suport de la totalitat de la militància. El cap de llista serà Javier Perellón, i liderarà una candidatura renovada amb un 60% de dones i un gran nombre de gent independent que mai ha estat vinculada a la política i ara ha decidit involucrar-se en el projecte dels socialistes pierencs.

En la seva intervenció, Perellón va parlar sobre la constitució de les llistes, “són persones que tenen una gran representativitat social, de l’ambit de l’educació, del funcionariat, que formen part d’entitats, associacions i empreses, persones que encaixen amb les prioritats del programa. És una llista formada per homes i dones que estan vinculats a la Vila i que provenen de diferents barris”. El socialista afirmava que compta amb gent que té molta experiència i es va mostrar molt satisfet i segur que de les opcions de guanyar de la seva candidatura.

Amb l’eslògan “Tots som Piera”, el PSC vol fixar l’atenció en un projecte integrador amb l’objectiu de millorar els desequilibris urbanístics, potenciar la formació i l’ocupació, la seguretat i donar un impuls a la cultura i l’esport a través de les entitats del municipi, afavorir el comerç i el desenvolupament industrial, l’atenció de la gent gran i l’impuls a la joventut. El candidat a l’alcaldia afirmava que “sabem què hem de fer, sabem com fer-ho i ho volem fer. Tenim la ferma voluntat de treballar més i millor pels ciutadans de Piera, defensant els interessos de tota la població amb un projecte que aposta per un futur sense exclusions, en el que tots i totes tinguin les mateixes oportunitats. Una Piera del present i del futur on tots podem estar orgullosos de pertànyer a aquesta població, on es pugui visualitzar un futur comprometedor”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies