8.3 C
Igualada
Diumenge, febrer 28, 2021

Isidre Solé, president de la gent gran de Vilanova, fa una crida per renovar l’actual Junta

gent gran.jpg

Diumenge es va cloure la trenta-sisena edició de la Setmana de la Gent Gran amb el tradicional Concurs d’arròs a la cassola, un dels més participats de les darreres edicions. Finalment van ser 15 els participants, repartits en dos categories: confraria i local i comarcal.
A la categoria de confraria es van repartir set premis: cinc a la participació i dos primers premis. Un a la presentació que va guanyar Enrique Teruel i un absolut que enguany va ser per Hua Li.
A la categoria local i comarcal, hi van participar set persones i els dos guanyadors van ser Beatriz Sánchez, per la seva presentació i Puri Moreno, va ser la guanyadora absoluta.
Hem de dir que els premis enguany eren un lot d’embotits. Van formar part del Jurat: Júlia Moreno, de la Casa d’Andalusia de l’Anoia; Enriqueta Borrega en representació de la Unión Cultural Extremeña Anoia; Mònica Hontoria, de la delegació vilanovina de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Màxima Bonet; presidenta de la Confraria d’Arròs a la Cassola, Pepita Còdol, regidora de Serveis Personals i l’Alcaldessa, Vanesa González.
La jornada va cloure’s amb un dinar de germanor que van compartir més de tres-centres persones a Can Papasseit. Un accident a la carretera de Tous va fer que el segon plat, i el primer d’algunes taules, arribés amb una mica de retard però els assistents van entendre l’excepcionalitat del fet i l’acte va continuar sense més incidents.
En la roda d’intervencions, el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, Isidre Solé, va fer balanç de la Setmana de la Gent Gran i va tenir paraules d’agraïment per a la seva Junta que ha treballat de valent per organitzar més d’una dotzena d’actes.
Solé va recordar que a partir de setembre s’obre un procés electoral per escollir una nova junta que gestioni el Casal i les seves activitats i es va mostrar partidari de trobar persones per donar el relleu. “Les persones passen, va dir, però les entitats queden”
Al seu torn, l’Alcaldessa, Vanesa González, també es va sumar a les felicitacions a la Junta per la seva dedicació i entusiasme i tanmateix va agrair a la gent gran, la seva contribució al municipi.
Vanesa González va assegurar que “el col·lectiu de la gent gran ha de ser prioritari per a qualsevol administració i cal oferir”, va dir, “els millors serveis per fer més plena aquesta etapa de la vida i sobretot, garantir aquells serveis imprescindibles en els moments de dificultat o malaltia”.
El duet doble perfil, que ja s’han convertit en uns habituals a la festa, porten fent aquest acte des de fa 14 anys, van ser els encarregats de posar el punt i final a una setmana plena d’activitats.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Acord de La Veu amb Mercat de Casa

La Veu de l’Anoia i Mercat de Casa han arribat a un acord per promocionar conjuntament els seus productes. Recordem que Mercat de Casa és...

La Brigada Municipal amplia la flota de vehicles elèctrics

La Brigada Municipal d’Igualada ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació de dos turismes Renault Zoe i dues furgonetes Nissan...

L’Hospital demana que no es deixi d’assistir al cribratge del càncer de mama tot i la pandèmia

Amb l'arribada de la pandèmia, des de l'Hospital d'Igualada han notat com hi ha dones que no assisteixen a les cites per fer-se una...

La “Vac-Auto”, l’administració de vacunes dins del cotxe, ja ha arribat a l’Anoia

L’evolució de la campanya de vacunació contra la covid-19 a l’Anoia s’està accelerant. Afortunadament, ja s’han administrat prop de 7.400 vacunes (a 21 de...

Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament....
Compartir