Investiguen el trencament de diversos vidres de cotxes a Igualada

0
283

La Policia Local d’Igualada i els Mossos d’Esquadra estan investigant el trencament de diversos vidres de cotxes a la ciutat en la darrera setmana. Els fets s’han centrat especialment a la zona de Sesoliveres, però també s’han produït trencadisses al carrer Balmes. Des dels cossos policials estan investigant qui pot ser l’autor o autors dels fets i també els motius, ja que en alguns casos sí que s’han robat objectes de l’interior dels vehicles però en altres no s’han endut res. Així, des de la policia no es descarta que aquestes destrosses s’hagin fet amb l’única intenció de fer una bretolada.

De moment no es té la xifra exacte de cotxes afectats per aquests actes vandàlics, ja que si bé alguns propietaris sí que ho han denunciat a la policia, altres han solucionat el problema directament amb l’assegurança.

Des dels Mossos d’Esquadra recorden la importància de no deixar objectes dins del cotxe que estiguin a la vista dels vianants, ja que els vehicles son espais poc segurs per a guardar-hi coses.

Compartir