17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Investiguen el robatori de material informàtic a l’institut Pla de les Moreres
I

La Policia Local de Vilanova del Camí i Mossos d’Esquadra han obert una investigació pel robatori, aquest cap de setmana, a l’institut Pla de les Moreres. Una o més persones van accedir al centre la nit de divendres a dissabte i van endur-se ordinadors i tauletes mòbils, entre altre material informàtic.

L’activitat ordinària de l’institut s’ha vist alterada a primera hora del matí de dilluns, quan el personal docent ha arribat al centre, i fins i tot s’han suspès algunes classes, mentre la policia científica iniciava la investigació.

Les càmeres de seguretat van registrar la presència d’almenys un individu amb passamuntanyes dins del centre educatiu.

La Policia Local ha localitzat fins a 9 ordinadors i una quarantena de carregadors que segons sembla, els lladres haurien amagat a prop de la rotonda de sortida de la Ronda Sud, per endur-se en un viatge posterior.

D’altra banda, en el darrer mes de maig s’han registrat fins a tres entrades també a l’escola Joan Maragall que han acabat amb robatoris d’elements de valor, igualment de material informàtic i tecnològic.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca