L’institut Joan Mercader celebra el centenari del naixement de l’historiador
L

26 d'octubre de 2017

Aquest divendres a les 7 del vespre, es durà a terme l’homenatge a la figura de Joan Mercader, en motiu del centenari del seu naixement, al vestíbul i a la sala d’actes de l’Institut que porta el seu nom.

La celebració serà un acte organitzat conjuntament pel CECI i l’Institut Joan Mercader i comptarà amb una recepció amb la presència de la regidora d’ensenyament, Patrícia Illa, la presidenta del CECI, Rosa Maria Parés, la coordinadora de l’acte per part del CECI, Carmel·la Planell, la directora del centre, Lídia Estany i altres representants de la comunitat educativa. En aquesta recepció, que es durà a terme a la Sala d’Actes de l’Institut, hi haurà també diverses comunicacions i lectures relacionades amb la vida i l’obra de Joan Mercader així com de la història del centre, a càrrec de professors i alumnes de l’Institut.

Per una altra banda, hi haurà un itinerari per l’exposició en homenatge a Joan Mercader on s’hi podran observar fotografies, auques i la col·lecció bibliogràfica de l’historiador. L’acte també comptarà amb acompanyament musical, cloenda i brindis.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?