Iguana Comunicacions col·labora amb el Teatre de l’Aurora

44

iguana.jpg

L’empresa igualadina Iguana Comunicacions ha signat un conveni de col·laboració anual amb Unicoop Cultural, entitat que gestiona el Teatre de l’Aurora. L’empresa de solucions de connexió a Internet i telefonia fixa i mòbil se suma a la resta d’empreses i entitats d’Igualada i la seva comarca que donen suport al projecte cultural del teatre de Cal Font, col·laborant a fer possible la programació estable d’aquest espai.
Iguana Comunicacions és una operadora de telecomunicacions d’Igualada que està desplegant la seva pròpia xarxa de fibra òptica a la capital de l’Anoia. A més, ofereix solucions de connexió d’alta qualitat a la comarca i de telefonia mòbil i fixe.
Les activitats del Teatre de l’Aurora són possibles gràcies als espectadors, a la col·laboració dels Amics del Teatre de l’Aurora, a les institucions públiques i, cada vegada més, a les entitats i empreses, com Iguana Comunicacions, opten per oferir fórmules de col·laboració. Aquest suport imprescindible permet que iniciatives culturals o socials com les d’aquesta sala independent continuïn sent una realitat.
Teatre de l’Aurora
El Teatre de l’Aurora és una sala independent d’Igualada que ofereix una programació de teatre professional de manera estable des de l’any 1996. Les seves reduïdes dimensions (té un aforament de 110 localitats) permeten gaudir intensament de l’espectacle en viu per la proximitat entre actors i públic. Està gestionat per Unicoop Cultural, una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom a través d’una oferta de qualitat. El Teatre de l’Aurora forma part de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.