Les igualadines Punto Blanco, Escorpion i Aldomartins, presents a la 080 Barcelona Fashion Week

129

Aquesta setmana s’està celebrant a Barcelona la fira de moda 080 Barcelona Fashion Week, que porta a la capital catalana desfilades de les grans marques mundials de la moda i també dissenyadors de renom com Pierre Cardin. Igualada i comarca també hi juguen el seu paper aportant-hi fins a 4 empreses relacionades amb el sector tèxtil: Escorpion, Naulover, Punto Blanco i Aldomartins.

Desfilada d’Escorpion, que va presentar la col·lecció SS17 “Heritage”.

La igualadina Escorpion ha buscat sempre amb èxit la innovació, convertint-se en marca de referència per a les dones en els últims anys. Destaquen la seva excel·lència i modernitat. Aquest dimecres, van presentar a la 080 la col·lecció SS17 “Heritage”, que es caracteritza per utilitzar formes de la naturalesa, que reflecteixen frescor i serenitat en els teixits; i sense deixar de banda la tradició.

D’altra banda, Naulover, marca barcelonina però amb gran presència a Igualada amb el seu outlet, va presentar dimarts la col·lecció Dark Ophelia. Una barreja extravagant de teixits, quadres i tapisseria; oversize, dark, dandy, grans flors, colors vius, violeta a les parpelles tacades, claus, imperdibles… grans muscleres, sastreria, pantalons chic i moderns.

Divendres, el torn de Punto Blanco i Aldomartins

Dalianah Arekion, una de les models que desfilarà divendres amb Punto Blanco.

La igualadina Punto Blanco, líders en el sector dels mitjons d’alta qualitat a nivell mundial i que ha revolucionat el sector de la roba interior, també hi serà. Les seves tècniques de treball han estat sempre pioneres, proporcionant així al mercat roba interior i mitjons que satisfan fins l’usuari més exigent.

Divendres al migdia serà el torn de presentar la col·lecció Harmony a la capital catalana. Aquesta és una col·lecció d’aire minimalista inspirat amb les cultures japonesa i nòrdica. El punt comú entre les dues és el fet de buscar una manera més senzilla de viure, utilitzant només el necessari. Menys és més.

Divendres també serà el torn d’Aldomartins. La filla del seu creador, Núria Bisbal, és la líder en l’àmbit creatiu de la marca. Va demostrar aptituds pel dibuix i ha crescut influenciada pel disseny del gènere de punt que es fa a la ciutat d’Igualada i a la pròpia empresa.

Així, divendres presenta la col·lecció Bohemian Rhapsody, que destaca per ser romàntica i femenina per dones atrevides, amants dels viatges i de l’estil de vida bohemi.

Ton Casellas