12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Igualada torna a ser seu de la Mobile Week amb cinc activitats
I

Publicitat

Per tercer any consecutiu, Igualada torna a participar aquest any en la Mobile Week. La iniciativa, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia.

Diferents espais de la ciutat
En aquesta ocasió, la capital de l’Anoia organitza cinc activitats, que tindran lloc entre el 21 i el 22 de juny en diferents espais de la ciutat i alguns d’ells es podran seguir en directe pel canal de Youtube d’Ig-Nova de l’Ajuntament d’Igualada.

El programa s’estrenarà el dilluns dia 21 amb la Taula Rodona “Maternitat i emprenedoria Digital”, i l’endemà tindran lloc les activitats “Noves professions digitals a les xarxes socials”, “Tecnologia per a gent gran en temps de crisi”, “La 5G transforma les nostres vides” i la sessió de contes infantils “Dones Inventores”.

Mobile Week Catalunya
Impulsada conjuntament per Mobile World Capital Barcelona amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, la Mobile Week es realitza enguany en 18 localitzacions arreu del territori. L’objectiu és estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Més informació i inscripcions a: www.mweek.com/igualada/

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies