Igualada tindrà servei de bus gratuït fins als cementiris durant tot el dia de Tots Sants

31 d'octubre de 2018

Des del passat dia 15 d’octubre i fins dijous vinent, dia 1 de novembre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, els dos cementiris d’Igualada, tant el Cementiri Vell com el Parc-Cementiri Nou, obren ininterrompudament des les 10 fins les 19h. A més, s’hi ha previst dues eucaristies: dijous, 1 de novembre, hi haurà Missa de Tots Sants a les 12:30h al Cementiri Nou i divendres, 2 de novembre, hi haurà Missa de Difunts al Cementiri Vell a les 17h.

A més, demà, 1 de novembre, dia de Tots Sants, l’Ajuntament disposarà novament un servei gratuït de bus urbà per facilitar l’accés als dos cementiris: a les 10, les 11 i les 12h sortirà de la Plaça Castells i a les 11:30, les 12:30 i les 13:30h ho farà des del Cementiri Nou.

L’itinerari d’anada sortirà de la Pl. Castells i continuarà per Rambla St. Ferran, Plaça de la Creu, Plaça del Rei, Av. Soledat, Av. Caresmar, Av. Montserrat, Pg. Verdaguer, c/ St. Josep, Av. Barcelona, Av. Dr. Pasteur, c/ Comarca, Av. Mestre Muntaner, Av. Catalunya (Hospital), Av. Andorra, c/ Joan Serra i Constansó, c/ de les Guixeres (Pavelló), c/ Abat Oliba, c/ Països Baixos, acabant al Parc-Cementiri Nou. Aquelles persones que vulguin visitar el Cementiri Vell disposen de dues parades al Passeig Verdaguer: l’Estació d’Autobusos i l’antic Hotel Ciutat d’Igualada.

De tornada, els busos sortiran del Parc-Cementiri Nou i passaran per c/ Països Baixos, c/ Irlanda, c/ de les Guixeres (Pavelló), c/ Joan Serra i Constansó, c/ Guimaraes , Av. Catalunya (Hospital), Av. Mestre Muntaner, c/ Comarca, Av. Dr. Pasteur, Av. Barcelona, c/ Òdena, Pg. Verdaguer, Av. Montserrat, Av. Caresmar, Av. Soledat, Plaça del Rei, Plaça de la Creu, Rambla St. Ferran i finalitzant a la Pl. Castells. En aquest cas, els viatgers que vulguin visitar el Cementiri Vell utilitzant aquestes expedicions, podran baixar també al Passeig Verdaguer, davant del CAP Igualada Urbà.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta