Igualada suspèn la Festa Major

1087

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat aquest dimarts al migdia que es suspèn la Festa Major de la ciutat. Tot i insistir que la situació epidemiològica a la Conca està controlada, la compareixença d’aquest dimarts del president Torra demanant responsabilitat, ha precipitat la decisió.

Castells ha explicat que es va prendre aquesta determinació en el consell de govern d’aquest dilluns i en vistes que la situació a Catalunya, especialment en els propers deu dies, es preveu complicada. 

L’alcalde d’Igualada ha assegurat que “havíem treballat molt per organitzar una Festa Major segura, però no ha estat possible i des d’avui mateix ja treballarem per organitzar la del 2021”. Castells també ha afegit que creu que “tothom entendrà que no la fem i molta gent no hauria entès que la féssim”. 

Així, més enllà d’anunciar la suspensió de la Festa Major, Marc Castells també ha avisat que hi haurà un increment del control policial a Igualada per tal d’evitar que hi hagi concentracions multitudinàries de grups de gent.