Igualada Som-hi inicia una campanya per escoltar als ciutadans a peu de carrer

0
118

El grup municipal d’Igualada Som-hi ha iniciat “Parla Igualada”. Es tracta d’una campanya amb la qual vol escoltar les veïnes i veïns de tots els barris d’Igualada amb parades a peu de carrer durant tota aquesta tardor. La primera parada de “Parla Igualada” s’ha fet aquest dissabte al Mercat, a la plaça de la Masuca, amb un centenar de veïnes i veïns que s’hi han apropat per parlar amb els regidors, regidores i membres de l’equip de la formació i fer-los arribar demandes per millorar Igualada.

El portaveu a l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, explica que “escoltar és bàsic en política i per nosaltres és la base del nostre projecte per Igualada. La política municipal és la política que està a peu de carrer i això és el que portem fent durant tot el mandat i ara incrementem amb ‘Parla Igualada’. Escoltem a tothom i ho fem a tots els barris per convertir totes les demandes que rebem en propostes que el nostre equip farem a l’Ajuntament”.

Cuadras afegeix que “durant tot el mandat no hem deixat d’estar a peu de carrer, de ser a tots els barris i de parlar amb moltes veïnes i veïns. Hem visitat cada setmana els barris i hem parlat amb molta gent. Ha sigut un treball continu que no hem deixat de fer perquè creiem en la proximitat. Amb ‘Parla Igualada’ volem continuar amb aquest tarannà tan nostre. Escoltant la gent és com coneixem molt bé la ciutat i els seus problemes per a saber què cal millorar quan governem”.

A més de les parades a peu de carrer a tots els barris, la campanya “Parla Igualada” d’Igualada Som-hi també recull les inquietuds de les ciutadanes i ciutadans d’Igualada a través del canal de Whatsapp de la formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta. Tothom qui vulgui pot enviar un missatge al telèfon 674 966 031 per parlar amb el Jordi Cuadras i fer-li arribar qualsevol inquietud o millora que necessiti la ciutat.

Compartir