11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Igualada Som-hi celebra que puguin començar les obres de les noves oficines del SOC
I

Publicitat

El grup municipal d’Igualada Som-hi ha estat insistint els darrers mesos a la Generalitat de Catalunya perquè comencin les obres de les noves oficines del SOC a Igualada, que han d’anar a l’antic edifici Cíclope del Passeig Verdaguer. Un edifici que la Generalitat té llogat des de fa dos anys i pel qual ja ha pagat 130.000 euros sense haver-lo fet servir. Igualada Som-hi va denunciar la situació al mes de novembre tot al·legant que era “una vergonya inadmissible” que s’estigués pagant el lloguer d’un edifici sense cap previsió de fer-hi les obres. Finalment, el conseller Chakir El Homrani ha anunciat que després de l’estiu començaran els tràmits perquè les noves oficines siguin una realitat el 2021.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “des de que vam denunciar la situació no hem parat de moure’ns per fer tota la pressió al Departament d’Afers Socials i Treball perquè posés en marxa les obres. Vam entrar una resolució al Parlament de Catalunya reclamant una solució. La resolució es va aprovar fa dues setmanes i celebrem que el conseller El Homrani hagi anunciat personalment que aplicarà aquesta resolució i que les obres començaran”.

Cuadras lamenta el temps que s’ha perdut i els 130.000 euros de lloguer que la Generalitat ha pagat per un edifici buit des del març del 2018, a raó de 4.719 euros cada mes. Igualada Som-hi celebra que s’hagi posat fil a l’agulla a l’assumpte i que la comarca de l’Anoia pugui disposar d’unes oficines del SOC en condicions a Igualada després que les actuals de Vilanova del Camí hagin quedat petites.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies