14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Igualada reunirà experts mundials en turisme sostenible
I

Publicitat

El New Destinations Summit organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i Airbnb com a part del Healthy Destinations Lab portarà a Igualada desenes d’experts i governants internacionals. Entre els participants es troben personalitats com Chris Lehane, responsable de política global i afers públics d’Airbnb; Sandra Howard Taylor, exviceministra de Turisme de Colòmbia; David Scowsill, expresident i CEO del WTTC; Taleb Rifai, exsecretari general del WTTC i Maribel Rodríguez, directora regional d’Europa i l’Amèrica Llatina del WTTC.

L’esdeveniment comptarà amb representació d’alcaldes i responsables de turisme de ciutats i regions de tot el món, com l’alcalde de Palerm, Leoluca Orlando; l’exalcalde de Barcelona, Joan Clos, i David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme.

El New Destinations Summit forma part de les activitats del Healthy Destinations Lab, desenvolupat per Airbnb en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada. El pròxim 9 de maig es reuniran a Igualada experts en turisme de tot el món per parlar i debatre sobre els reptes del turisme sostenible, la creació de noves destinacions sostenibles i el rol dels emprenedors en el món del turisme.

L’esdeveniment tindrà també una marcada participació femenina. A més de les ja mencionades exministra de Turisme de Colòmbia i directora regional d’Europa i l’Amèrica Llatina del WTTC, també participaran l’alcaldessa de Setúbal (Portugal), Maria das Dores Meira; les expertes en turisme Bernadett Papp i Anna Merino; l’emprenedora portuguesa Rita Duarte i l’emprenedora local i cofundadora del REC.0, Cristina Domènech, entre d’altres.

Entre les diferents ponències i xerrades està prevista la celebració d’una taula rodona amb alcaldes de diverses localitats, que exposaran i debatran iniciatives i experiències de promoció del turisme sostenible.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies