9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Igualada i Capellades recorden al President Companys en el 78è aniversari del seu afusellament
I

Publicitat

L’Ajuntament d’Igualada va retre, ahir dilluns, un homenatge institucional en memòria de qui va ser president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, amb motiu dels 78 anys del seu afusellament al castell de Montjuïc de Barcelona. Regidors dels grups municipals del PDeCAT, ERC, Socialistes d’Igualada, la CUP i Decidim Igualada, acompanyats de representants de sindicats i entitats locals, van assistir a la convocatòria i van dipositar corones i rams de flors al monòlit que l’any 1998 es va dedicar, a la zona Nord de la ciutat, a la memòria del President. També hi van assistir la consellera de Salut, Alba Vergés, i el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia, David Alquézar. L’acte va finalitzar amb la lectura del discurs institucional per part de l’alcalde, Marc Castells, i amb els regidors i el públic present cantant l’Himne Nacional de Catalunya Els Segadors.

Salves en honor al 123è President a Capellades

A Capellades, a les 7 del matí ERC va disparar les habituals salves en honor al 123è. President de Catalunya.

A la tarda, a les 6 a Casa Bas, es va inaugurar l’exposició “Lluís Companys, polític fins a la mort”, que la Fundació Josep Irla ha preparat per retre homenatge a aquest home d’esquerres.

L’acte institucional va començar a dos quarts de 8 del vespre davant el Monument del carrer Lluís Companys, on es va fer l’ofrena floral i els parlaments en homenatge, amb la presència de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament de Capellades.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies