22.6 C
Igualada
Diumenge, maig 29, 2022

Igualada posa en marxa la segona edició del Festival Encambra’t

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb el Quartet Altimira i el Quartet Neuma posen en marxa la segona edició del Festival Encambra’t. Aquest esdeveniment té la voluntat de fer arribar a tota la població, sobretot als més joves, la música de cambra, aprofitant i donant a conèixer espais emblemàtics d’Igualada i del conjunt de l’Anoia.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, acompanyada per Laia Cuadras i David Andújar, membres de l’organització de l’Encambra’t ha estat l’encarregada de presentar la segona edició del festival, que s’iniciarà el 31 d’agost i comptarà amb una trentena de participants d’Igualada, l’Anoia i el conjunt del país. L’Encambra’t començarà amb una primera setmana intensiva de classes i assajos. Aquesta formació estarà impartida pels membres dels quartets Altimira i Neuma seguint els eixos que caracteritzen el festival: treballar amb joves músics, descobrir nous espais d’Igualada, i apropar la música a llocs on habitualment no hi és present.

El concert inaugural de l’”Encambra’t” d’aquest any serà a càrrec del quartet de flautes “Neuma” amb l’espectacle “Origen” i es durà a terme a la capella del Zementiri dimarts, 31 d’agost a les 20.30.

Després d’una setmana de classes i assajos, el diumenge 5 de setembre, la Camerata d’alumnes de l’Encambra’t oferirà un primer concert al pati del Museu de la Pell amb obres de Vanhal i Mozart, dos compositors vienesos units per la música de cambra.

Els dies 6 i 7 de setembre hi haurà concerts d’alumnes al Fortí de Sant Magí, a l’Hospital Comarcal d’Igualada, i al pati de l’Escola de Música d’Igualada.

La tinenta d’alcalde i regidora de Joventut, Carlota Carner ha volgut destacar “la part més social i de reconeixement d’aquest Festival que en aquesta ocasió serà per al món sanitari per la feina que ha fet i segueix fent contra la pandèmia, amb un petit concert homenatge a l’Hospital Universitari d’Igualada”

El dia 8 de setembre, els alumnes d’”Encambra’t” participaran en la inauguració de Cal Badia a les 20 h oferint un concert. Cal Badia és l’edifici central per l’Encambra’t on els alumnes han assajat i rebut les classes. El 10 de setembre es realitzarà el concert de cloenda.

Les entrades als diferents concerts són limitades i es poden reservar a través del mail encambrat@gmail.com. Podeu consultar tota la informació i programació a: www.encambrat.com.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Natures”, d’Enric Mir: una admirable mostra pictòrica amb ànima

Aquests dies, a la Sala Municipal d’Exposicions, la mostra pictòrica “Natures”, amb quasi una vintena de quadres a l’oli, pintats sobre las suports de...

Aquest diumenge tindrà lloc la II Mostra de Productes del Parc Agrari a Rubió

Aquest proper diumenge i coincidint amb la festa major de Rubió, la localitat acollirà a la plaça de l’ajuntament -al costat del Castell-, la...

Demanda de l’Ateneu al llogater del Pub Acústic per no deixar el local

La junta de l’Ateneu Igualadí ha presentat aquesta setmana una demanda judicial contra el llogater del Pub Acústic, situat en el mateix carrer Sant...

Igualada encara la recta final de l’Anella Verda

Un dels projectes de més interès del govern municipal d’Igualada en els darrers anys, l’Anella Verda de la ciutat, entra en la seva recta...

L’editorial: Una comarca segura?

Darrerament, s’ha fet habitual llegir notícies derivades d’allò que es malacostuma a anomenar en l’argot periodístic “fet divers”, un sinònim dels “successos” de tota...
Compartir