15.1 C
Igualada
Dilluns, setembre 20, 2021

Igualada posa en marxa la segona edició del Festival Encambra’t

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb el Quartet Altimira i el Quartet Neuma posen en marxa la segona edició del Festival Encambra’t. Aquest esdeveniment té la voluntat de fer arribar a tota la població, sobretot als més joves, la música de cambra, aprofitant i donant a conèixer espais emblemàtics d’Igualada i del conjunt de l’Anoia.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, acompanyada per Laia Cuadras i David Andújar, membres de l’organització de l’Encambra’t ha estat l’encarregada de presentar la segona edició del festival, que s’iniciarà el 31 d’agost i comptarà amb una trentena de participants d’Igualada, l’Anoia i el conjunt del país. L’Encambra’t començarà amb una primera setmana intensiva de classes i assajos. Aquesta formació estarà impartida pels membres dels quartets Altimira i Neuma seguint els eixos que caracteritzen el festival: treballar amb joves músics, descobrir nous espais d’Igualada, i apropar la música a llocs on habitualment no hi és present.

El concert inaugural de l’”Encambra’t” d’aquest any serà a càrrec del quartet de flautes “Neuma” amb l’espectacle “Origen” i es durà a terme a la capella del Zementiri dimarts, 31 d’agost a les 20.30.

Després d’una setmana de classes i assajos, el diumenge 5 de setembre, la Camerata d’alumnes de l’Encambra’t oferirà un primer concert al pati del Museu de la Pell amb obres de Vanhal i Mozart, dos compositors vienesos units per la música de cambra.

Els dies 6 i 7 de setembre hi haurà concerts d’alumnes al Fortí de Sant Magí, a l’Hospital Comarcal d’Igualada, i al pati de l’Escola de Música d’Igualada.

La tinenta d’alcalde i regidora de Joventut, Carlota Carner ha volgut destacar “la part més social i de reconeixement d’aquest Festival que en aquesta ocasió serà per al món sanitari per la feina que ha fet i segueix fent contra la pandèmia, amb un petit concert homenatge a l’Hospital Universitari d’Igualada”

El dia 8 de setembre, els alumnes d’”Encambra’t” participaran en la inauguració de Cal Badia a les 20 h oferint un concert. Cal Badia és l’edifici central per l’Encambra’t on els alumnes han assajat i rebut les classes. El 10 de setembre es realitzarà el concert de cloenda.

Les entrades als diferents concerts són limitades i es poden reservar a través del mail encambrat@gmail.com. Podeu consultar tota la informació i programació a: www.encambrat.com.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Institut Joan Mercader participa de nou en l’òpera El Monstre al Laberint del Liceu

Aquest curs l’Institut Joan Mercader tornarà a estar present en el projecte col·laboratiu El Monstre al Laberint, un projecte d’òpera participativa que parteix de...

El peix comença a podrir-se pel cap

La involució institucional de l’estat espanyol -incloent-hi les comunitats autònomes- em fa pensar que els partits són a la democràcia, el que el clero...

L’Igualada Rigat inicia l’OK Lliga amb derrota però bones sensacions

IGUALADA RIGAT 3 REUS DEPORTIU 6 L’Igualada Rigat 2021-2022 ha començat la lliga amb una derrota amb bones sensacions. L’equip va plantar cara a un dels...

Tres exigències de Poble Actiu per aprovar els pressupostos

Una setmana abans del Ple Municipal sobre les ordenances i pressupostos de l’Ajuntament d’Igualada, Poble Actiu ha fet públiques les seves demandes per donar...

Toni Bou no es cansa de guanyar i ja suma 29 títol mundials

Punt i final a la temporada de Trial a l'aire, que ha celebrat la seva última cita a la localitat portuguesa de Gouveia i...
Compartir