16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat
I

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva aposta per crear un mercat de 3a generació. Després de l’aprovació definitiva del projecte i del plec de condicions que regula l’adjudicació d’aquests espais, s’ha donat inici al procés de licitació després d’analitzar i resoldre les al·legacions i suggeriments presentats.

L’octubre de 2020 concloïa la determinació del mix comercial del nou mercat. Posteriorment, a maig de 2021, es va presentar l’avantprojecte de la reforma, i al novembre de 2021, es van exposar les condicions de participació en aquest nou mercat. A finals de l’any passat, es van ampliar les concessions actuals fins al març de 2024. I a principis de l’any en curs, va finalitzar la redacció del projecte bàsic que ha donat peu a poder obrir la licitació dels drets d’ús futur.

A partir del dimecres 24 de maig de 2023, totes les persones interessades disposen d’un termini de 30 dies hàbils per presentar-se a la licitació. Les instruccions i normatives per a la participació es troben disponibles en les publicacions oficials del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, el tauler d’edictes de la Casa Consistorial i el tauler d’edictes de la seu electrònica (https://www.seu-e.cat/ca/web/igualada).

Des de l’Ajuntament d’Igualada s’està treballant per tal de que els placers que vulguin i puguin continuar, es traslladin al mercat provisional que impulsarà el propi consistori a partir de març de 2024. Aquest mercat provisional serà utilitzat durant les obres de construcció i reforma del mercat actual que, seguint el calendari que estava establert, es preveu que el nou Mercat estigui llest a finals del 2025.

Amb aquesta iniciativa, la ciutat fa un pas més en la consecució d’un mercat d’última generació que promogui la venda de productes de proximitat i producció agrària ecològica, amb els seus beneficis en la salut i el medi ambient. A més, aquesta acció té un impacte positiu en el suport al teixit productiu local, especialment en les petites i mitjanes empreses del municipi i rodalies, així com en el sector primari, que és fonamental per a l’economia del país.

L’Ajuntament d’Igualada reafirma el seu compromís en el desenvolupament i promoció d’un mercat innovador que satisfaci la creixent demanda dels consumidors per a productes frescos, de temporada i de proximitat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca