Igualada inaugura la pista multiesportiva del Badia i Margarit
I

27 de maig de 2022

Aquest dijous 26 de maig a la tarda Igualada ha estrenat la pista multiesportiva del Badia i Margarit que també estarà oberta al conjunt de ciutadans. Desprès de diversos mesos d’obres, la nova instal·lació, situada a l’espai de les antigues piscines del Requesens, té una superfície de 44 x 22 metres i dota a la ciutat d’un nou espai on practicar esport al costat de la natura. L’espai està connectat de forma totalment accessible amb l’edifici de l’Institut Badia i Margarit amb rampes i escales.

L’acte d’obertura, que ha comptat amb la participació de diversos alumnes dels centres als què dona servei aquesta nova pista, han llegit un text on han agraït aquest nou espai i han animat a tothom a cuidar i a mantenir la instal·lació. En la mateixa línia, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha animat a la ciutadania a gaudir d’aquest espai amb respecte i responsabilitat. Castells també ha afirmat que la pista dona resposta  “a un compromís que l’Ajuntament d’Igualada va entomar quan la Generalitat va decidir construir el nou institut Badia i Margarit”. Amb el nou espai  “es dona servei al centre educatiu i alhora també a tota la ciutat ja que la pista multiesportiva estarà oberta a tota la població d’Igualada i es convertirà en una ròtula de connexió entre els barris del Sant Crist i de Monsterrat.”

L’acte ha finalitzat amb una actuació on alumnes i veïns han rememorat les antigues piscines del Requesens que estaven en aquest espai amb diverses tires de roba blava que han simulat les onades de l’aigua. També s’ha repartit berenar a tots els assistents.

L’acte també ha servit per obrir el tram d’Anella Verda que transcorre per la zona i que també s’ha millorat i arranjat aquests dies.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta